Welkom op onze open algemene vergadering!

18.10.18

Activering staat hoog op de politieke agenda, tegelijkertijd zien we een gebrek aan duurzaam werk en gelijke kansen voor kansengroepen op de arbeidsmarkt. Wij organiseren voor het eerst een open algemene vergadering specifiek rond dit thema. Kom luisteren en met ons van gedachten wisselen.

 

We zoeken een geïnteresseerd en sociaal geëngageerd publiek dat onze opbouwwerkpraktijk en organisatie beter wil leren kennen.

 

Lijkt jou dit iets?

Kom dan op donderdag 18 oktober van 20 uur tot 22 uur naar Gent.
The place to be: Parnassus, een voormalige Franciskanenkerk op de Houtlei in hartje Gent én een sociaal tewerkstellingsproject van vzw Ateljee.

 

Als ‘keynote speaker’ nodigen wij Joeri Colson uit. Hij is docent economie aan de hogeschool Odicee, richting sociaal werk. Hij zal ons een inzicht bieden in het activeringsbeleid en de actuele arbeidsmarktsituatie. Hij werkte eerder bij het ESF-agentschap, waar hij mee instond voor het lanceren en beoordelen van projectoproepen.

 

Tijdens het tweede deel van de avond zal beleidsmedewerker Katelijne De Winter aan de hand van het recent afgeronde project ‘Sleutel naar werk of opleiding’ illustreren, hoe het opbouwwerk op een concrete manier de arbeidsmarktpositie van zeer kwetsbare doelgroepen kan helpen versterken.

 

De avond wordt afgesloten met een drankje en de gelegenheid tot napraten.
Gelieve uw komst voor 8 oktober via mail te bevestigen.

 

Hopelijk tot dan!